Добре Дошли

Приемна на КНСБ

Мисията на КНСБ е да бъде винаги близо до българските работници и служители и да им помага в трудните за тях моменти. Често, когато се полага труд,  се създават ситуации, които изискват повече нормативни знания и експертни  мнения за да може всеки от нас да вземе най-доброто решение. Целта на нашата приемна е да помогне на всички, които имат нужда от консултантска помощ в областта на:

 • Трудово право
 • Социално осигуряване
 • Здравословни и безопасни условия на труд
 • Синдикални дейност

Как работи нашата приемна

Всеки потребител  може  да избира между  два начина за получаване на помощ:

„Помогни си сам“с него се дава възможност на всеки сам да намери отговор на интересуващите го въпроси чрез насочване към актуална нормативна база и интуитивен модул „Въпроси и отговори“

„Искам консултация“  потребителят се насочва към консултантите на приемната. За да получи помощ от тях е необходимо всеки :

 • Да създаде свой профил (профилът се създава еднократно и може да се използва и при следващи запитвания)
 • Да заплати необходимата такса за консултация (таксата е за нечленуващи в синдиката, членовете на синдиката не заплащат такса, а ползват приемната срещу промокод получен чрез Електронния синдикат на КНСБ)
 • Да зададе своя въпрос към консултанта с коректното попълване на приложения форма
 • Да предоставяне при необходимост допълнителна информация и документи на консултанта 

Приемната работи на два режима:

  1. Безплатен за синдикални членове
  2. Платен за нечленуващи в синдиката

Предимства

Имате бърз и лесен достъп (на практика 24/7)

Вашият контакт не зависи от работното време, от ограниченията за ползване на служебна поща на вашата месторабота, гарантира ви дискретност, дава ви възможност спокойно да обмислите и споделите вашия проблем. Стъпките са опростени – вход, регистрация, запитване, плащане, получаване на отговор)

Имате право на избор

Можете сами да си помогнете, но и да получите достъп до знанията на голям брой и различни консултанти. Ако желаете безплатна консултация винаги можете да станете член на КНСБ .

За повече информация посетете категорията „Стани синдикален член на сайта на КНСБ

Получавате качество на приемлива цена

Експертите на КНСБ по общо признание са едни от най-добрите специалисти по трудово и осигурително право. Това е така, защото освен високите им професионални качества, те участват в обсъждане на проектите на законодателната уредба в техните области и я познават до съвършенство.

Отзиви

Здравейте! Искам да ви благодаря много за съветите , които ми дадохте. Благодарение на вашите  съвети моят проблем с работодателя беше решен по най-благоприятния за мен начин.  Надявам се да продължавате все така да помагате на хората.

Георги Симеонов

Оператор на ЦУС

Малко останаха вече организациите като КНСБ, които се обръщат с такова внимание към проблемите на хората. Бях загубила вяра, че такова добро отношение и експертност имат още място в нашата държава. Не се променяйте, моля ви!

Първолета Станкова

Продавач-консултант

Привет! Откровено казано не вярвах, че вашите експерти са толкова добри професионалисти. Сега вече съм убеден в това. Другото нещо, което ми направи хубаво впечатление е бързината, с която работят и дават своите консултации. Благодаря Ви!

Аарон Николов

Счетоводител